avatar

El meu primer troll

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el divendres, 29 de setembre de 2006 a les 21:48 i està classificat a Frikades, Neures. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Ei acab d’arribar de nou a Viena i m’he trobat el meu primer troll!!! No, no és un troll com els den David el gnom, és un troll d’Internet. Són gent amb pocs arguments que es dediquen a deixar comentaris pels blogs de la gent. Aquest comentaris són tan interessants com el seus arguments. Mirau el comentari que m’ha deixat i entendreu el q vos vull dir.

Bé, això es tot, vaig a descansar. I recordau: “No alimenteu els trolls”

P.S.: Vos agrada el capellet? ho he trobat aquí .

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Sense comentaris per “El meu primer troll”

Els comentaris estan tancats