avatar

Ses darreres visites

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dissabte, 11 d'agost de 2007 a les 11:28 i està classificat a Fotos, Visites. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Dia 23 de juliol varen arribar convidats a cases. El meu germà, sa seva dona, sa meva fillola (que també és filla seva ;)) i en Biel i na Carme (dos amics del meu germà).Na Tonina a KarlsplatzVa ser el primer viatge de na Tonina i es va portar molt bé.

Als visitants els varem fer el tour habitual per la ciutat (pas per Bratislava inclòs). El cap de setmana, però, varem ser més valents: varem llogar un cotxe! Varem anar fins a Ramsau am Dachstein, on varem passar sa nit. El matí varem pujar a la muntanya que esta al nord, Dachstein, on hi ha un glacial. Dia 29 de juliol varem tenir s’oportunitat de passejar per sa neu!!

No ens varem perdre gracies a n’Antonio: El nom de la veu en espanyol del software GPS que tenc per sa Nokia 770.

Passau a veure ses fotos!

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Un comentari per “Ses darreres visites”

Els comentaris estan tancats